Recean, după ce un străin a fugit de pe Aeroport, evitând controalele la frontieră: „Curând va urma o demisie”
Full Article 1 minutes read

Recean, după ce un străin a fugit de pe Aeroport, evitând controalele la frontieră: „Curând va urma o demisie”

Premierul Dorin Recean a comentat, pe 6 noiembrie, incidentul de duminică seară, 5 noiembrie, când un cetățean al Azerbaidjanului, în vârstă de 38 de ani, a fugit de pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău, evitând controalele la frontieră. Șeful Guvernului a anunțat că, după incident, vor urma și demisii.  

„Acest lucru s-a întâmplat pentru că au întârziat acele măsuri de securitate și respectiv foarte curând va urma o demisie. Despre asta vom vorbi în zilele următoare”, a precizat prim-ministrul Dorin Recean.

Amintim că un cetățean al Azerbaidjanului, în vârstă de 38 de ani, a părăsit ilegal teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău. Străinul a ajuns în Moldova pe 5 noiembrie, cu o rută din Turcia. Anunțul a fost făcut de oamenii legii în dimineața zilei de 6 noiembrie. Inspectoratul General al Poliției (IGP) a precizat că întreprinde măsuri de căutare și de reținere a persoanei.

În seara zilei de 6 noiembrie, bărbatul a fost identificat la Chișinău, de oamenii legii. Potrivit surselor NM, el s-ar fi refugiat la Ambasada Azerbaidjanului. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: