Recursul ex-deputatului Anatolie Zagorodnîi a fost respins. Rămâne în izolatorul CNA
Full Article 1 minutes read

Recursul ex-deputatului Anatolie Zagorodnîi a fost respins. Rămâne în izolatorul CNA

Fostul deputat Anatolie Zagorodnîi, cercetat penal pentru îmbogățire ilicită, rămâne în izolatorul Centrului Național Anticorupție (CNA). Decizia a fost luată, pe 14 februarie, de judecătorii Curții de Apel, care au respins recursul avocaților. Informația a fost confirmată pentru NM de către Mariana Cherpec, reprezentanta Procuraturii Generale.

Recursul lui Zagorodnîi a fost respins. Acesta ramâne un arest preventiv în izolatorul CNA”, a menționat Mariana Cherpec.

Amintim că, pe 2 februarie, au fost reținuți pentru îmbogățire ilicită cinci ex-deputați: Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc, Artur Reșetnicov, Anatolie Zagorodnîi și Sergiu Sârbu.

Pe 4 februarie, magistrații Judecătoriei cu sediul Ciocana au admis cererea procurorilor de aplicare a arestului preventiv pe un termen de 30 zile, în privința fostului deputat Anatolie Zagorodnîi. El este acuzat de îmbogățire ilicită în dosarul de luare de mită a 14 foști deputați comuniști în 2015.

Pe 10 februarie, judecătorii au schimbat măsura preventivă față de ex-deputata Violeta Ivanov, care a fost plasată în arest la domiciliu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: