NewsMaker – portalul de știri din Moldova cu cei mai mulți vizitatori reali în luna decembrie
Full Article 1 minutes read

NewsMaker – portalul de știri din Moldova cu cei mai mulți vizitatori reali în luna decembrie

NewsMaker a adunat în luna decembrie cel mai mare număr de vizitatori reali dintre toate portalurile informative cu conținut propriu din Republica Moldova. Datele au fost publicate de compania europeană de cercetare „Gemius”, care activează în toate țările Europei Centrale și de Est. 

Pe parcursul lunii decembrie 2023, NewsMaker a fost accesat de 338 454 vizitatori reali, ceea ce constituie 15,8% din toți utilizatorii de internet din Moldova. Astfel, potrivit „Gemius”, NewsMaker este site-ul de știri din Moldova, producător de conținut propriu, care a acumulat cei mai mulți vizitatori reali.

NewsMaker este depășit de site-ul de anunțuri 999.md, agregatorul știri.md, care preia conținutul altor redacții și site-ul meteo – gismeteo.md.

Pe primele poziții la capitolul vizitatori reali s-au clasat și portalurile producătoare de conținut propriu: noi.md, protv.md și unimedia.md.

 

NewsMaker - portalul de știri din Moldova cu cei mai mulți vizitatori reali în luna decembrie

Screenshot

***

„Gemius” este o companie internațională de cercetare și tehnologie care oferă măsurători de audiență digitală și cross-media și soluții avansate de marketing. Portofoliul de produse al companiei este utilizat de agenții de marketing, editori, instituții mass-media și comitete industriale comune din întreaga Europă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: