Renumitul fotbalist Lionel Messi i-a transmis un tricou cu autograf şefului armatei ucrainene
Full Article 1 minutes read

Renumitul fotbalist Lionel Messi i-a transmis un tricou cu autograf şefului armatei ucrainene

Fotbalistul Lionel Messi i-a transmis șefului Forțelor Armate Ucrainene, Valeri Zalujnîi, un tricou Inter Miami cu autograf. O fotografie cu tricoul a fost publicată pe Facebook de unul dintre prietenii lui Zalujnîi, care spune că a fost ajutat în demersul său de Serghei Krivţov, un coechipier al argentinianului.

Omul de afaceri ucrainean Iurii Sapronov a participat la un antrenament al lui Inter Miami cu medierea fundașului echipei naționale a Ucrainei, Serghei Krițov. Acolo, Sapronov a profitat de ocazie și l-a rugat pe Lionel Messi să semneze tricoul clubului care-i poartă numele și numărul pentru Zajunîi.

I-am dat lui Valeri Zalujnîi un tricou semnat de Messi. Când eram în Miami, asistam de obicei la meciurile lui Inter Miami şi, datorită lui Serghei Krivţov al nostru, am putut asista la antrenamente. Leo a semnat tricoul cu respect”, a povestit Sapronov.

În schimb, renumitul fotbalist a primit o ediție a revistei TIME, în care apare interviul generalului ucrainean.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: