Beat la volan și fără permis de conducere. Urmărire ca în filme pe străzile capitalei (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Beat la volan și fără permis de conducere. Urmărire ca în filme pe străzile capitalei (VIDEO)

Un șofer în stare de ebrietate avansată a fost reținut, aproape de miezul nopții, pe o stradă din capitală. Conducătorul auto, de 21 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul arătând o concentrație de 0,81 mg/l în aerul expirat. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 23:00, pe strada Nicolae Dimo din capitală.

Potrivit oamenilor legii, agenții de patrulare au cerut șoferului să oprească, după ce au observat că automobilul marca Dacia era condus neuniform. Șoferul, însă, a refuzat să oprească mașina, încercând să se eschiveze. Polițiștii au reușit totuși să blocheze automobilul.

 În mașină se aflau patru bărbați, toți locuitori ai municipiului Chișinău, cu vârsta cuprinsă între 20 și 25 de ani. Deoarece erau agresivi și nu se subordonau cerințelor legale a fost aplicat gazul lacrimogen. Ulterior, oamenii legii le-au pus cătușe. 

Aceștia au fost escortați la Inspectoratul de poliție pentru documentare. Toți patru sunt documentați pentru nesubordonare la cerințele legale ale polițiștilor, iar șoferul va fi sancționat și pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, comportament agresiv în trafic și pentru că nu avea la el permisul de conducere.

Sursa video: Facebook / GBM

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: