Robert Lewandowski ar putea veni la Chișinău. A avut loc tragerea la sorți a preliminariilor EURO 2024 
Full Article 50 second read

Robert Lewandowski ar putea veni la Chișinău. A avut loc tragerea la sorți a preliminariilor EURO 2024 

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2024. Evenimentul s-a desfășurat în Germania, țara gazdă a turneului final. Echipa naţională a Moldovei va juca într-o grupă cu reprezentativa Poloniei, căpitanul căreia este Robert Lewandowski.

Moldova a căzut în grupa E, unde îi va avea ca adversari reprezentativele din Polonia, Cehia, Albania și Feroe.

Partidele din calificările pentru EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023.

Primele 2 echipe din fiecare grupă se vor califica direct la Campionatul European. Alte 3 reprezentative își vor câștiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Nations League, în martie 2024.

Turneul final al EURO 2024 este programat să se desfășoare între 14 iunie și 14 iulie, în Germania. Meciul de deschidere se va juca pe Munich Football Arena, iar finala mare pe Olympiastadion din Berlin.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: