FOTO Un microbuz plin cu oameni s-a izbit într-un pilon electric, la Cahul. Mai mulți pasageri au rămas încarcerați între fiare
Full Article 2 minutes read

FOTO Un microbuz plin cu oameni s-a izbit într-un pilon electric, la Cahul. Mai mulți pasageri au rămas încarcerați între fiare

Grav accident rutier în localitatea Larga din raionul Cahul. Un microbuz de pe ruta Cahul-Doina, cu 11 oameni la bord, s-a izbit într-un pilon electric, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). În urma impactului, cinci persoane au rămas încarcerate între fiarele autovehiculului. Salvatori, pompieri și paramedici SMURD au intervenit la fața locului pentru a acorda ajutor victimelor.  

Potrivit IGSU, accidentul rutier s-a produs în jurul orei 07:35, în localitatea Larga. Conform primelor informații, un microbuz de pe ruta Cahul-Doina, care transporta pasageri, s-a tamponat într-un pilon electric, iar în urma accidentului mai multe persoane au rămas blocate în autovehiculul avariat.

Pentru efectuarea lucrărilor de descarcerare, la fața locului au fost trimise cinci echipe de salvatori și pompieri, inclusiv paramedicii SMURD. Ajunși, aceștia au stabilit că în microbuz se aflau 11 persoane, dintre care cinci au rămas blocate.

Salvatorii au evacuat din fiarele microbuzului persoanele încarcerate, care imediat au primit îngrijiri medicale, acordate de angajații SMURD. Celelalte persoane au suferit diverse traumatisme și după necesitate le-a fost acordat primul ajutor medical la fața locului.

Victimele accidentului au fost internate în spitalul raional Cahul.

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de organele de resort.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: