Mesaje de condoleanțe de la Dodon, Chicu și Grecianîi, în urma accidentului aviatic din Iran
Full Article 2 minutes read

Mesaje de condoleanțe de la Dodon, Chicu și Grecianîi, în urma accidentului aviatic din Iran

Președintele Igor Dodon, premierul Ion Chicu și speakerul parlamentului, Zinaida Grecianîi, au exprimat, astăzi, 8 ianuarie, condoleanțe poporului ucrainean, precum și țărilor ai căror cetățeni se aflau la bordul avionului care s-a prăbușit în capitala Iranului.

„În numele cetățenilor Republicii Moldova și al meu personal, transmit sincere condoleanțe poporului ucrainean și popoarelor ai căror cetățeni se aflau la bord, precum și rudelor și familiilor celor decedați”, se arată în mesajul șefului statului.

Și Zinaida Grecianîi a exprimat condoleanțe: „Este un accident tragic care a adus multă durere rudelor și familiilor celor decedați”, se arată în declarația publicată pe pagina de Facebook a legislativului.

Un mesaj de regret a fost publicat și pe site-ul guvernului, din numele premierului Ion Chicu.

„Profund întristat, îmi exprim compasiunea pentru pierderea a sute de vieți în urma incidentului aviatic din 8 ianuarie, de la Teheran. În aceste clipe grele sunt cu gândul la familiile celor afectați de tragedie și le transmit condoleanțe. Dumnezeu să-i aibă în pace”, se arată în mesaj.

Precizăm că un avion care aparține unei companii aviatice ucrainene s-a prăbușit, în această noapte, la Teheran, la scurt timp după decolare. Conform datelor oficiale, în urma accidentului, 176 de persoane au decedat, inclusiv membri ai echipajului de origine ucraineană, precum și pasageri din Iran, Canada, Germania, Marea Britanie, Suedia și Afganistan.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: