Putin a felicitat cu ocazia noului an 22 de lideri străini. Doar trei dintre ei sunt din Europa
Full Article 40 second read

Putin a felicitat cu ocazia noului an 22 de lideri străini. Doar trei dintre ei sunt din Europa

Președintele Federației Ruse Vladimir Putin a felicitat cu ocazia venirii noului an liderii a 22 de țări. Printre aceștia sunt doar trei din Europa. Președinta Maia Sandu nu s-a regăsit în listă. 

Mesajele de felicitare au fost publicate pe site-ul Kremlinului. În listă sunt lideri din 22 de țări, inclusiv Armenia, Azerbaidjan, Siria, Turcia și Venezuela.

Dintre liderii europeni, Putin a adresat mesaje doar pentru trei: premierul Ungariei Victor Orbán, președintele Serbiei Aleksandar Vučić și președintele Belarus Alexandr Lukașenko.

Secretarul de presă ak Kremlinului Dmitri Peskov a precizat că Putin nu îl va felicita pe președintele SUA Joe Biden și pe alți lideri din „țări neprietene”.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: