Să o ajutăm pe Marcela să meargă din nou. Moldovenii, îndemnați să doneze prin sms sau apel
Full Article 3 minutes read

Să o ajutăm pe Marcela să meargă din nou. Moldovenii, îndemnați să doneze prin sms sau apel

Operatorul telefonic „Moldtelecom” a anunțat, pe 1 martie, startul campaniei de caritate și colectare de fonduri „Dăruiește din inimă – Ajut-o pe Marcela să meargă din nou”.

Astfel, S.A. „Moldtelecom”, în perioada 1 martie- 9 aprilie, face apel către toți abonații săi, în vederea colectării de fonduri care o vor ajuta pe Marcela să-și recapete mobilitatea, beneficiind de proteze moderne.

În acest sens, întreaga comunitate de abonați „Moldtelecom” sunt îndemnați să apeleze, de pe fix sau mobil, la numărul de telefon 0900 00999 sau să trimită sms cu textul „Marcela” la numărul scurt 0900.Fiecare apel și sms va fi taxat cu 20 de lei, donație care o va apropia pe Marcela de libertatea de mișcare.

În cadrul campaniei de caritate, pot dona DOAR abonații „Moldtelecom”, toți ceilalți doritori de a o ajuta pe Marcela, sunt îndemnați să facă transferuri bănești la următoarele conturi bancare:

EURO
Marcela Moleșteanu
Nr. Card: 5188 9402 8819 0549
BIC: MOLDMD2X334
IBAN: MD33ML000002259A34608081

USD
Marcela Moleșteanu
Nr. Card: 4028 1202 5574 4878
BIC: MOLDMD2X334
IBAN: MD21ML000002259A34608103

MDL
Marcela Moleșteanu
Nr. Card: 4028 1202 6852 2477
BIC: MOLDMD2X334
IBAN: MD75ML000002259A34608101

Lire Sterline
HSBC
L Paladi
40-28-06
54682491

PAYPAL: [email protected]

REVOLUT: @marcellam

Amintim că, accidentul s-a produs în noaptea de 5 spre 6 februarie. Marcela Paladi era pasagera unei mașini accidentate în capitală. Aceasta a ieșit din autoturism pentru a plasa semnul de semnalizare, pentru a evita producerea unui alt accident. În acel moment, un BMW a lovit-o, tânăra fiind practic strivită între cele două autoturisme.

Rudele Marcelei susțin că șoferul care a accidentat-o nu a venit să o viziteze. Acesta l-ar fi contactat o singură dată pe tatăl Marcelei și s-a arătat gata să contribuie financiar la tratament, însă ulterior nu a mai luat legătura cu ei.

Potrivit Jurnal.md, șoferul care se face vinovat de producerea accidentului era la volanul unui BMW verde. Acesta se numește Gheorghe Begu, specialist în domeniul IT, care în trecut ar fi lucrat în SUA și în Italia. Iar în anii trecuți a fost manager de proiect la aceeași companie moldo-americană, la care a activat până la accidentul de pe viaduct și Marcela. Cu toate acestea, el nu se cunoștea cu victimele. În prezent, Begu activează la o altă companie specializată în IT.

Pe 25 februarie, Marcela Paladi a anunțat că a fost externată din spital. „Încă o bătălie câștigată! Deși sunt abia la început de cale, iar drumul v-a fi anevoios, eu sunt gata de oricare luptă! După aproape 3 săptămâni, mă întorc acasă cu zâmbetul pe buze, cu speranța în suflet și mai puternică ca niciodată”, a scris aceasta.

Reprezentanții Mitropoliei Moldovei au vizitat-o la domiciliu pe Marcela Paladi și i-au oferit tinerei 30 de mii de lei.

Dosarul penal deschis în cazul accidentului de pe viaduct pe numele şoferului, care a lovit-o pe Marcela Paladi a fost expediat la Procuratura municipiului Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: