Schimbă fotoliul de consilier municipal pe cel de parlamentar. Cine este noul deputat PAS
Full Article 2 minutes read

Schimbă fotoliul de consilier municipal pe cel de parlamentar. Cine este noul deputat PAS

Partidul de guvernare Acțiune și Solidaritate (PAS) are un nou deputat, după ce Curtea Constituțională a validat mandatul candidatului supleant Grigore Grădinaru. Acesta are o experiență de peste 20 de ani în mediul privat și în prezent este consilier în Consiliul Municipal Chișinău. Pe 24 aprilie își va depune mandatul de consilier. 

Curtea Constituțională a examinat pe 23 aprilie propunerea Comisiei Electorale Centrale (CEC) de a valida mandatul candidatului supleant de pe lista Partidului politic „Partidul Acțiune și Solidaritate” Grădinaru Grigore. În urma deliberărilor, Curtea a admis cererea Comisiei și a validat mandatul acestuia.

Potrivit reprezentanților PAS, Grigore Grădinaru are 45 de ani. În 2001 a obținut o licență în economie, iar în 2020 – un master în audit și expertiză financiară. Grădinaru ar avea o experiență de peste 20 de ani în mediul privat. În prezent el este și consilier în Consiliul Municipal Chișinău. La ședința Curții, Grădinaru a precizat că pe 24 aprilie își va depune mandatul de consilier în CMC.

Menționăm, vacanța mandatului de deputat a survenit urmare a cererii de demisie a deputatului Sergiu Lazarencu de pe lista aceluiași partid. Lazarencu a fost numit, în martie, ministrul al Mediului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: