Securitatea din regiune, discutată de Sandu și ambasadorul SUA Kent Logsdon
Full Article 40 second read

Securitatea din regiune, discutată de Sandu și ambasadorul SUA Kent Logsdon

Situația curentă de securitate din regiune, provocările cu care se confruntă țara noastră ca urmare a invaziei Federației Ruse în Ucraina, dar și relațiile bilaterale moldo-americane – au fost principalele subiecte de discuție între președinta Maia Sandu și ambasadorul SUA la Chișinău, Kent Logsdon.

Potrivit Președinției, șefa statului a mulțumit Statelor Unite ale Americii (SUA) pentru sprijinul acordat țării noastre de-a lungul timpului, precum și în gestionarea crizelor cu care se confruntăm țara noastră. Un mesaj de recunoștință în acest sens a fost exprimat de șefa statului în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul american pe 8 septembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: