Struguri, accesorii pentru vinificație, produse apicole. Târguri în weekend, la Chișinău
Full Article 2 minutes read

Struguri, accesorii pentru vinificație, produse apicole. Târguri în weekend, la Chișinău

Sâmbătă și duminică, pe 18 și 19 noiembrie, în capitală se vor desfășura mai multe târguri cu produse autohtone. Oaspeții și locuitorii Chișinăului vor putea merge la târguri în sectorul Botanica, Buiucani, Centru, Râșcani și pe teritoriul Pieței Avicole. 

Primarul ales al capitalei Ion Ceban a anunțat că pe 18 și 19 noiembrie 2023, în sectoarele capitalei, vor fi organizate diverse târguri cu produse autohtone „cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon”.

În sectorul Botanica – Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”, pe bd. Dacia, 26, în zilele de 18 și 19 noiembrie 2023.

În sectorul Buiucani – pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 18 noiembrie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Centru – târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir, zilnic, până la 30.11.2023.

În sectorul Râșcani – Târg cu fructe, legume și produse apicole pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2, până pe 26.11.2023.

Pe teritoriul Pieței Avicole, str. Cărbunari, 9 – Iarmarocul tematic „Butoiaș” (01-30 noiembrie 2023), organizat de Î.M. „Piața Centrală”, cu produse agricole de sezon, inclusiv struguri și accesorii pentru vinificație.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: