FOTO Târguri de Paște în Chișinău. Adresele din fiecare sector
Full Article 1 minutes read

FOTO Târguri de Paște în Chișinău. Adresele din fiecare sector

Primăria Chișinău invită locuitorii și oaspeții capitalei la Târgurile de Paște. Autoritățile menționează că târgurile vor fi inaugurate în fiecare sector al orașului, în perioada 8 – 24 aprilie, între orele 7:00-19:00.

Primăria menționează că „ediția 2023 reunește producători locali care vor oferi produse specifice de Paști, savuroase bunătăţi tradiţionale, dar şi multe idei de cadouri pentru cei dragi şi decoraţiuni de sărbătoare”.

De asemenea, potrivit autorităților, cu ocazia Sărbătorilor de Paști vor fi organizate mai multe evenimente în capitală.

În sediul Preturii Rîșcani se va desfășura din 8 aprilie o expoziție tematică pascală. La aceeași data, în scuarul„ Feciorii Patriei – Sfântă Amintire” din strada M. Costin va fi organizat un concert, iar pe 13 aprilie, tot în scuar se va desfășura Festivalul cântecului Pascal „Lăudați pe Domnul”.

La Pretura sectorului Botanica și Biserica „Sfântul Dumitru”, pe 11 și 13 aprilie, va avea loc un festival municipal de cântec popular pascal.

FOTO Târguri de Paște în Chișinău. Adresele din fiecare sector

Facebook/Primăria Municipiului Chișinău


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: