Taxatoarea și șoferul, care au agresat o mamă cu doi copii într-un troleibuz din capitală, au fost demiși
Full Article 2 minutes read

Taxatoarea și șoferul, care au agresat o mamă cu doi copii într-un troleibuz din capitală, au fost demiși

Taxatoarea și șoferul unui troleibuz de pe ruta numărul 24, care au agresat o mamă a doi copii după ce aceasta a încercat să afle de ce transportul public nu s-a oprit lângă bordură, motiv pentru care nu a putut urca cu căruciorul, au fost suspendați din funcție. Informația a fost confirmată pentru NewsMaker de către purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC) Felicia Rusu. 

Felicia Rusu a precizat că personalul liniar a fost eliberat din funcție după incidentul cu căruciorul.

„Ei au fost suspendați din funcție îndată după incident, nu aveau dreptul sa iasă la traseu. Apoi în urma desfășurării anchetei, s-a decis eliberarea acestora din funcție”, a declarat Felicia Rusu pentru NM.

Amintim că incidentul s-a produs pe 24 iulie, în Chișinău. Atunci, victima a povestit că troleibuzul a parcat departe de bordură și a avut nevoie de ajutor pentru a urca cu căruciorul în transportul public. După ce a urcat, femeia a încercat să afle de ce călătorii nu sunt ajutați în asemenea cazuri. În schimb a primit doar strigăte și înjurături: «închideți gura fa» , «făceți copkii, ap aveți grijă și duceții cu mașina», «are tată, ce te plimbi». Iar, la încercarea de a filma incidentul, taxatoarea i-a zmuls telefonul și l-a aruncat în cărucior. RTEC s-a autosesizat pe acest caz.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: