Temperaturi de vară, de până la +30°C: Cum va fi vremea în weekend, în Moldova
Full Article 40 second read

Temperaturi de vară, de până la +30°C: Cum va fi vremea în weekend, în Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează temperaturi e vară, în acest week-end. Vremea caldă se va menține, inclusiv, luni, 15 aprilie. Vântul va sufla de la slab la moderat, iar precipitații nu se prevăd.

Meteorologii anunță că în perioada 13-15 aprilie temperaturile vor crește treptat, în toată țara. Duminică, 14 aprilie, și luni, 15 aprilie, fiind specifice verii.

Mai exact, temperaturile nocturne vor crește de la 6 și 11°C până la 9 și +14°C, în această perioadă.

Ziua, temperatura maximă va crește de la +18 și +23°C până la +25 și +30°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: