Temperaturi de până la +23°C. Cum va fi vremea astăzi, în Moldova
Full Article 40 second read

Temperaturi de până la +23°C. Cum va fi vremea astăzi, în Moldova

Vremea în Republica Moldova se încălzește pe 30 martie. În această zi, ploi nu se prevăd, iar vântul va sufla din sud-est, de la slab la moderat. Informațiile au fost confirmate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

În nordul țării mercurul din termometre va indica până la +21°C în timpul zilei. Noaptea temperaturile vor coborî până la +6°C.

În raionale centrale, meteorologii prognozează până la +22°C. În perioada nocturnă valorile termice vor coborî până la +7°C. În capitală maxima zilei va fi de +22°C, iar noaptea se vor înregistra circa +8°C.

La sud temperatura aerului va fi de +23°C pe timp de zi, iar noaptea va fi minim +9°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: