VIDEO Trei bărbați din Chișinău, bănuiți că ar fi pus în circulație bancnote false de 50 și 100 de euro
Full Article 1 minutes read

VIDEO Trei bărbați din Chișinău, bănuiți că ar fi pus în circulație bancnote false de 50 și 100 de euro

În Republica Moldova a fost destructurat un grup infracțional care ar fi pus în circulație mijloace bănești false în valută străină. Suspecții, trei bărbați cu vârstele cuprinse între 25 și 32 de ani, originari din municipiul Chișinău, sunt bănuiți că ar fi pus în circuit bancnote false de 50 și 100 de euro. 

În cadrul documentării, timp de patru luni, oamenii legii au reușit să achiziționeze bancnotele, iar în urma expertizei s-au dovedit a fi false. 

Ca urmare a perchezițiilor la domiciliile suspecților, polițiștii au ridicat telefoane mobile, cartele sim, precum și alte suporturi informaționale care urmează să fie expertizate și analizate.

Bănuiții sunt cercetați în stare de libertate, până la stabilirea tuturor circumstanțelor.

Totodată urmează audierile bănuiților, identificarea tuturor persoanelor implicate în această schemă infracțională, precum și identificarea altor cazuri de punere în circulație a bancnotelor false atât pe teritoriul țării, cât și peste hotare.

Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: