Un bărbat de 80 de ani din Ocnița a fost jefuit de 150 mii lei: persoane necunoscute au pătruns în locuința sa 
Full Article 1 minutes read

Un bărbat de 80 de ani din Ocnița a fost jefuit de 150 mii lei: persoane necunoscute au pătruns în locuința sa 

Persoane necunoscute au intrat în locuința unui bărbat în vârstă de 80 de ani din satul Ocnița. Aceștia au sustras de la victimă 150 mii lei. Poliția anunță că efectuează acțiuni de urmărire penală pentru a stabili persoanele care au săvârșit infracțiunea. 

Oamenii legii au fost înștiințați despre caz în data de 23 ianuarie, în jurul orei 08:37 minute. La Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție (IP) Ocnița a fost înregistrată informația precum că persoane necunoscute, prin acces liber, au pătruns în domiciliul unui bărbat de 80 de ani din satul Ocnița, de unde i-ar fi sustras o sumă mare de bani.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că la data de 23 ianuarie, în intervalul de timp 07:30 – 07:45, persoanele necunoscute au pătruns în locuința victimei din satul Ocnița, raionul Ocnița, de unde i-a sustras suma de 150 mii lei.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ocnița Svetlana Talpă, la moment, polițiștii efectuează acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, dar și a persoanelor care au săvârșit infracțiunea.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: