Un bărbat din Rusia, dat în căutare de INTERPOL pentru escrocherie, reținut la intrarea în țară
Full Article 50 second read

Un bărbat din Rusia, dat în căutare de INTERPOL pentru escrocherie, reținut la intrarea în țară

Un bărbat cu cetățenie dublă, rusă și ucraineană, a fost reținut de către polițiștii de frontieră din cadrul punctului vamal de trecere Criva. Acesta ar fi figurat în baza de date INTERPOL pentru escrocherie. 

Potrivit polițiștilor de frontieră, pe 8 decembrie, la intrarea în Republica Moldova prin PTF Criva, s-a apropiat un automobil cu numere de înmatriculare ucrainene, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani cu cetățenie dublă.

În cadrul formalităților de control, polițiștii de frontieră au constatat că numele acestuia figurează în baza de date INTERPOL, fiind căutat pentru escrocherie de către autoritățile de drept din Rusia

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și escortat la izolatorul de detenție preventivă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: