Moldovean, la volanul unei mașini căutată de Interpol: ce explicație a avut și ce decizie au luat polițiștii de frontieră 
Full Article 2 minutes read

Moldovean, la volanul unei mașini căutată de Interpol: ce explicație a avut și ce decizie au luat polițiștii de frontieră 

Un moldovean, locuitor al municipiului Ungheni, a rămas fără mașină la frontieră. Polițiștii l-au anunțat că automobilul, înmatriculat în Belgia, este căutat de Interpol la inițiativa autorităților belgiene. În reacție, moldoveanul a spus că i-au expirat documentele belgiene și bănuiește că bunul a fost dat în căutare din motiv că „vânzătorul ar fi crezut că el nu va mai achita pentru autovehicul”. 

Poliția de Frontieră a declarat că, la trecerea frontierei de stat, un conațional a rămas fără mașină după ce s-a descoperit că este dată în urmărire internațională de către autoritățile belgiene.

Moldoveanul în vârstă de 42 de ani, locuitor al municipiului Ungheni, s-a prezentat în punctul de trecere Sculeni pe 5 ianuarie, în jurul orei de 21:40.

Acesta conducea un Peugeot Partner, înmatriculat în Belgia, fabricat în anul 2021. La verificarea documentelor și procesarea informației în baza de date INTERPOL, polițiștii de frontieră din cadrul punctului de trecere Sculeni au depistat că mașina figurează ca fiind căutată de belgieni. În declarații, ungheneanul bănuiește că motivul ar fi nesiguranța din partea vânzătorului mașinii, deoarece i-au expirat documentelor belgiene și vânzătorul ar fi crezut că nu va mai achita pentru autovehicul”, au relatat polițiștii de frontieră.

Instituția de la frontieră a declarat că, până la elucidarea tuturor circumstanțelor, mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: