Un consilier municipal PAS a preluat interimatul funcției de șef al Poștei Moldovei
Full Article 2 minutes read

Un consilier municipal PAS a preluat interimatul funcției de șef al Poștei Moldovei

Consilierul municipiului Chișinău din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Roman Cojuhari a fost numit în funcția de administrator interimar al Î.S. ,,Poșta Moldovei”. Pe 21 septembrie, acesta a fost prezentat angajaților întreprinderii de către directorul general al Agenției Proprietății Publice (APP), Eugeniu Cozonac.

Directorul general al APP, Eugeniu Cozonac, a remarcat că este nevoie de dezvoltarea și modernizarea continuă a ,,Poștei Moldovei”, precum și creșterea accesibilității și competitivității serviciului poștal universal.

,,Sunt sigur, că odată cu venirea noii conduceri, vom fi martori ai schimbării spre bine la această întreprindere de stat. Dl Roman Cojuhari este specialist în domeniul financiar-bancar. Dumnealui a înregistrat rezultate frumoase în sfera de administrare și gestionare a patrimoniului public, precum și marketing. Cunoștințele și experiența dumnealui vor fi binevenite în dezvoltarea acestei entități publice, serviciile căreia sunt solicitate de către cetățenii din întreaga țară”, a subliniat Eugeniu Cozonac.

La rândul său, Roman Cojuhari a mulțumit pentru încrederea acordată reiterând faptul că, cunoaște specificul activității întreprinderii de stat și va depune eforturile necesare întru identificarea soluţiilor optime atât pentru realizarea obiectivelor prestabilite, cât și a indicatorilor de performanță planificați. ,,Doar împreună, în echipă, vom putea face față provocărilor și ne vom bucura de realizări”, a subliniat dumnealui.

Amintim că Vitalie Zaharia a demisionat din funcția de director al Î.S. ,,Poșta Moldovei” și a publicat pe 21 septembrie o adresare prin intermediul căreia a enumerat reușitele obținute în cei doi ani de mandat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: