Un motociclist fără permis de conducere a tamponat un biciclist de 12 ani, la Ungheni. Ambii au decedat
Full Article 40 second read

Un motociclist fără permis de conducere a tamponat un biciclist de 12 ani, la Ungheni. Ambii au decedat

Un tânăr de 23 de ani și un minor de 12 ani și-au pierdut viața într-un grav accident rutier în raionul Ungheni, pe traseul Chirileni-Bușila. Tragicul incident a avut lor în seara zilei de 23 iunie, în jurul orei 23:00, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Potrivit oamenilor legii, preliminar a fost stabilit că un tânăr de 23 ani, locuitor al raionului Ungheni, fără a deține permis de conducere, fiind la ghidonul unei motociclete, s-a tamponat cu viteză într-un biciclist, un minor de 12 ani, ce se deplasa în direcția opusă.

În urma impactului, ambii conducători au decedat.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: