Un nou cutremur a avut loc în Turcia. Magnitudinea raportată
Full Article 1 minutes read

Un nou cutremur a avut loc în Turcia. Magnitudinea raportată

Un cutremur cu magnitudinea 4,1 pe scara Richter s-a produs, în dimineața zilei de 12 martie, în Turcia, scrie Știrileprotv.ro.

Cutremurul a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 11:00, la o adâncime de cinci kilometri.

Seismul de 4,1 pe scara Richter a avut loc în regiunea Adana, în centrul Turciei.

Cutremurul a fost urmat de cinci replici care au avut magnitudini între 2,0 și 3,0 pe scara Richter.

De asemenea, înainte de seismul de 4,1 înregistrat la ora 11:00 au mai avut loc cutremure mai mici ca intensitate, cu magnitudini cuprinse între 2,0 și 2,6 pe scara Richter.

Amintim că, pe 6 februarie 2023 două cutremure puternice, de 7,1 și 7,8 pe scara Richter au lovit sudul și centrul Turciei, dar și nordul și vestul Siriei. În urma seismelor s-au înregistrat pagube pe scară largă și zeci de mii de victime. Până în prezent au fost raportate mai mult de 55.200 de persoane ucise și peste 129.500 rănite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: