Un nou produs de la CASA PETRU. Întâmpinăm primăvara cu noul vin fără alcool ROZE
Full Article 4 minutes read

Un nou produs de la CASA PETRU. Întâmpinăm primăvara cu noul vin fără alcool ROZE

Ce reprezintă vinul fără alcool? Unde poate fi procurat? Din ce soiuri de struguri este fabricat și din ce cauză merită să fie ales anume ”Casa Petru Alcohol Free”?

Cerințele lumii moderne dictează modificarea regulilor învechite. Adoptarea unui stil de viață sănătos de către populație pretinde la flexibilitatea și o reacția promptă din partea producătorilor. Ca rezultat, pe piață apare un nou produs – vinul ”alcool-free” – la care cererea este în permanentă ascensiune în fiecare an.

Holding-ul vinicol ”Denovie Group” a fost primul în Moldova, care s-a lansat în producerea vinurilor fără alcool sub o marca comercială ”Casa Petru”. De la bun început, pe rafturile magazinelor acest vin a fost prezentat în exclusivitate din soiuri de struguri – Cabernet Sauvignon și Chardonnay. Puțin timp mai târziu acestea fiind completate, la cerința consumatorilor, de vinuri din soiuri autohtone – «Feteasca Albă» și «Feteasca Neagră».

 

Denis Chirmici – coproprietarul ”Denovie Group”:

Astăzi, venim să vă prezentăm un nou produs lansat de compania noastră  – vinul fără alcool ”Casa Petru” ROZE – cu un gust fin și delicat, cu o mare bogaţie de arome specifice. Acest produs se obține prin cupajare a soiurilor de struguri Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Apropo, acest vin este unul nou doar pentru Republica Moldova. În alte state vinul fără alcool ”Casa Petru” ROZE demult a fost apreciat de consumatori și se bucură de o mare popularitate.

Ce reprezintă vinul ”alcool-free” și unde ”dispare” alcoolul?

Un nou produs de la CASA PETRU. Întâmpinăm primăvara cu noul vin fără alcool ROZE

Vinurile non-alcoolice se produc după o tehnologie tradițională de fabricație a vinului clasic. Diferența o constituie doar etapa finală de producere, care presupune eliminarea alcoolului etilic din vin.

Un nou produs de la CASA PETRU. Întâmpinăm primăvara cu noul vin fără alcool ROZE

Despre tehnologie de producție

Deși vinul fără alcool a marcat apariția sa pe piață cu puțin timp în urmă, procesul de fabricație al acestuia a fost cunoscut încă în Egiptul Antic. Atunci băutura era supusă încălzirii pentru evaporarea alcoolului. Mult timp mai târziu, la începutul secolului XX, viticultorii germani Maria și Carl Jung au inventat o tehnologie, care a servit drept sursa pentru elaborarea procesului actual de fabricație a vinurilor ”alcool-free”.

Metoda distilării sub vid – reprezintă una din cele mai moderne și rapide modalități de dealcoolizarea vinului sub un regim termic blând. Iar utilizarea echipamentului special automat permite păstrarea completă al tuturor antioxidanților benefici, vitaminelor, acizilor minerali și altor microelemente.

Vinurile fine și delicate – Casa Petru Alcohol Free se nasc la Sudul Moldovei, în regiunea Iargara. Strugurii se recoltă cu respectarea standardelor stricte. Ciorchinele coapte se taie la diferite înălțimi de la suprafața solului, se sortează cu grijă și se expediază la vinărie, unde ulterior trec toate etapele a procesului de fabricație. Astfel se produc vinuri rafinate, delicate și aromate sub marca comercială Casa Petru.

Un nou produs de la CASA PETRU. Întâmpinăm primăvara cu noul vin fără alcool ROZE

Ambasadorul oficial al vinurilor «Casa Petru Alcohol-Free» este renumitul pugilist rus, campionul mondial absolut – Konstantin Tszyu. Aceste produse au fost înalt apreciate de către sportiv, astfel încât Konstantin le recomandă nu numai prietenilor ci și adepților săi.

Mulți oameni greșesc atunci, când cred că vinul fără alcool este ca și un simplu suc de struguri. De fapt produsele Casa Petru Alcohol Free au aceleași proprietăți de aromă și gust ca vinul tradițional. Mai mult decât atât, metoda distilării sub vid care se utilizează în procesul de fabricație, permite păstrarea completă în produsul final al tuturor micro- și macroelementelor importanți.

Un nou produs de la CASA PETRU. Întâmpinăm primăvara cu noul vin fără alcool ROZE

Casa Petru Alcohol Free poate deveni o alternativă excelentă pentru:

– conducătorii auto, care nu doresc să rateze petrecerile,

– sportivii profesioniști,

– adepții unui mod de viață sănătos,

– persoanele, cărora după motivele medicale consumul de alcool este strict interzis.

Vinurile dealcoolizate Casa Petru Alcohol Free mai mult de doi ani sunt exportate în mai multe țări ale lumii, inclusiv: Rusia, SUA, Japonia, Belarus și Polonia.

Unde poate fi procurat acest vin?

Consumatorii pot procura vinurile fără alcool produse de compania Casa Petru în rețelele de comercializare: Nr1, Green Hills Market, Kaufland, Linella, precum și în magazinele specializate: Alco-Market, Boiar Wine Market, Dulcinella. Conducătorii auto pot procura aceste produse și de la stații PECO: Bemol, Lukoil, Vento. Iar un întreg portofoliu de produse al companiei noastre: vinuri de colecție, vinuri vechi și ordinare, vinuri naturale de fructe, rachiu, băuturi tari cu marca comercială ”Crideni” și alte le puteți găsi la prețuri de producător în magazinul specializat al companiei, situat pe adresa: mun.Chișinău, bd.Ștefan cel Mare, 123A.

De asemenea vinurile dealcoolizate Casa Petru Alcohol Free pot fi procurate și online, accesând următoarele link-uri:

https://comenzi.md/

https://e-best.md/

Detalii despre vinul fără alcool le puteți afla pe site-ul oficial al companiei:

www.freealcowine.com

 

 

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: