Un turist din Moldova, la un pas să se înece pe litoralul din România. S-a aventurat în marea agitată fără să țină cont că scăldatul este interzis
Full Article 1 minutes read

Un turist din Moldova, la un pas să se înece pe litoralul din România. S-a aventurat în marea agitată fără să țină cont că scăldatul este interzis

Un turist din Republica Moldova a fost la un pas să se înece pe litoralul din România, după ce s-a aventurat în apă, chiar dacă autoritățile au arborat steagul roșu care interzice scăldatul în mare. Cazul a avut loc pe litoralul din Mangalia, regiunea Constanța, scrie Digi24.

Potrivit presei de peste Prut, moldoveanul a venit în vacanță, în Mangalia. El a ignorat steagul roșu și s-a aventurat în valuri, dar nu a mai reușit să ajungă singur la mal din cauza valurilor puternice.

Salvamarii au intervenit de urgență și au reușit să-l scoată pe bărbat din apă. La mal, el a fost resuscitat. Din fericire, resuscitarea a fost una de succes, bărbatul fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Constanța, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Autoritățile din România avertizează că în sudul litoralului urmează trei zile cu furtuni puternice. Steagul roșu arborat interzice scăldatul în mare în această perioadă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: