Unde se aflau polițiștii de frontieră când au intrat în țară, fără control, turiștii scoțieni? Vasiloi: „Fapt consumat, vă mulțumesc”
Full Article 1 minutes read

Unde se aflau polițiștii de frontieră când au intrat în țară, fără control, turiștii scoțieni? Vasiloi: „Fapt consumat, vă mulțumesc”

Șeful Poliție de Frontieră, Rosian Vasiloi, a fost întrebat pe 20 iulie la ce etapă se află ancheta în care sunt vizați mai mulți turiști scoțieni, care au intrat în toamna acestui an în Republica Moldova fără permisiune. Vasiloi a refuzat să ofere un răspuns clar, dând asigurări că aemenea situații nu vor mai avea loc.

„A fost desfășurată ancheta, s-au constatat anumite încălcări, s-au tras la răspundere disciplinară, faptul este consumat. Colegii de la Serviciul Vamal continuă modernizarea acestui punct și vrem să vă asigurăm că asemenea cazuri nu se vor repeta”, a spus Vasiloi.

Fiind întrebat de o jurnalistă ce făceau în acel moment angajații poliției de frontieră, Rosian Vasiloi a răspuns:

„Fapt consumat, vă mulțumesc frumos pentru întrebare”.

Amintim că pe 12 noiembrie,  conducătorul unui microbuz a trecut prin punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe direcția dedicată transportului marfar, fără a stopa la linia de control. Acesta a intrat în Republica Moldova nefiind autorizată trecerea frontierei de stat. Totodată, conducerea Poliției de Frontieră a dispus atunci inițierea unei anchete de serviciu în vederea elucidării celor întâmplate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: