(VIDEO) UPDATE 30 de morți și 88 de răniți după ce o rachetă a lovit o coloană de civili la Zaporojie
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) UPDATE 30 de morți și 88 de răniți după ce o rachetă a lovit o coloană de civili la Zaporojie

UPDATE 21:50: Bilanțul victimelor tragediei de la Zaporojie crește. Potrivit Radio Svoboda, cel puțin 30 de persoane au decedat, iar alte 88 au fost rănite urmare a atacului cu rachetă asupra coloanei de civili.

Știrea inițială 10:23: Cel puțin 23 de oameni au murit, iar 28 au fost răniți după ce o ranchetă a lovit o coloană de mașini în care se deplasau civili. Tragedia s-a produs în regiunea Zaporojie, ocupată de armata rusă. Moscova și Kievul s-au acuzat reciproc de lansarea atacului.

„Oamenii stăteau la coadă pentru ieșirea de pe teritoriul ocupat temporar, ca să își ia rudele, să le aducă ajutoare”, a precizat Alexandr Starus, șeful administrației militare din Zaporojie.

Potrivit funcționarului, au murit cel puțin 23 de oameni. Alți 28 sunt răniți. Toți sunt civili. Kievul susține că, noaptea trecută, Rusia a bombardat și orașele Nikolaev, Odesa și Dnepr.

De cealaltă parte, Rusia a anunțat un bilanț de 23 de morți și 34 de răniți la Zaporojie, însă a acuzat armata ucraineană că a lansat racheta.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: