VIDEO Accident cu 7 morți la Iași. Ministerul de Interne: „STOP! Este mult prea mult”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Accident cu 7 morți la Iași. Ministerul de Interne: „STOP! Este mult prea mult”

Un accident cu 7 morți s-a produs în dimineața de 1 februarie în județul Iași, România. Ministerul de Interne al țării vecine a publicat în acest context un mesaj emoționant, prin care a îndemnat insistent oamenii să respecte regulile și să dea dovadă de precauție, uitând de telefonul mobil atunci când sunt la volan.

Presa de peste Prut scrie că o ambulanță care transporta o femeie gravidă, un camion și o autoutilitară s-au ciocnit violent.

Azi dimineață… DN 28, județul Iași… Din primele date, un autocamion intră pe contrasens, acroșează o ambulanță, apoi intră în coliziune frontală cu o autoutilitară. Rezultatul: 7 persoane decedate și alte trei rănite. STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT! În doar câteva secunde 7 persoane și-au pierdut viața!”, se arată în mesajul publicat de reprezentanții Ministerului român de Interne pe Facebook.

Polițiștii români au îndemnat șoferii să respecte cu strictețe legea, pentru a evita, pe viitor, alte tragedii.

Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! Atenția trebuie să fie la drum, nu la telefonul mobil! Nu circulați peste viteza legală admisă, nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise! Nu uitați că nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!”, se mai arată în mesaj.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: