VIDEO Autorități criminale din Moldova și Ucraina își împărțeau „sferele de influență” într-un local din Chișinău
Full Article 50 second read

VIDEO Autorități criminale din Moldova și Ucraina își împărțeau „sferele de influență” într-un local din Chișinău

Oamenii legii au deconspirat o reuniune a autorităților criminale din Moldova și Ucraina, care se desfășura într-un local din Chișinău. Aceasta viza „partajarea sferelor de influență și numirea supraveghetorilor”. Informațiile au fost confirmate de Inspectoratul General al Poliției, într-un comunicat din 16 februarie.

Potrivit IGP, oamenii legii au desfășurat percheziții, cu sprijinul angajaților de la „Fulger”, în localul vizat. În rezultatul descinderilor au fost identificate 18 persoane participante (cu vârsta cuprinsă între 25 și 55 ani), de la care au fost ridicate telefoane și arme albe.

Persoanele, care pe parcursul investigațiilor beneficiază de prezumția nevinovăției, sunt cercetate penal pentru crearea sau conducerea unei organizaţii criminale, fie desfășurarea de adunări ale membrilor ei”, se arată în comunicatul IGP.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: