VIDEO Felicitarea lui Igor Dodon, de ziua Maiei Sandu: „Îi urez sănătate, să își ia partidul și să plece peste ocean”
Full Article 3 minutes read

VIDEO Felicitarea lui Igor Dodon, de ziua Maiei Sandu: „Îi urez sănătate, să își ia partidul și să plece peste ocean”

Fostul șef de stat Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare pentru președinta Maia Sandu, care pe 24 își sărbătorește ziua de naștere. Dodon i-a urat șefei statului sănătate și a menționat că Maia Sandu „se simte mai fericită printre străini”. Astfel, i-a dorit „să-și ia tot partidul și să plece din Republica Moldova”. 

„Astăzi este ziua de naștere și a fratelui meu, pe care nu l-am văzut de un an din cauza procurorilor, care vor să-și bată joc de el așa cum și-au bătut joc și de cumnatul meu, care a stat 6 luni sau 4 luni și pe urmă încă 2-3 a stat în 13”, a spus Dodon, pentru Unimedia.

Cu privire la Maia Sandu, Dodon a menționat că șefa statului „se simte mai fericită printre străini” și i-a dorit „să-și ia tot partidul și să plece din Republica Moldova”.

„Știți cu toate indicațiile, veninul care l-a vărsat în adresa mea, public de multe ori, și ceea ce a făcut împotriva familiei mele dar a făcut multe lucruri urâte dorind sau nu dorind, noi am avut de suferit și avem în continuare de suferit. Eu vreau să-i urez sănătate, în primul rând, și ar fi bine să-și ia tot partidul și să plece din Republica Moldova – de la guvernare și din Republica Moldova, pentru că din ceea de observăm noi Maia Sandu se simte mai bine, mai fericită printre străini. Atunci când pleacă în afara țării, atunci când îi bat din palme și îi dau medalii prin diferite capitale europene și nu doar”, a spus Dodon.

Fostul șef de stat i-a mai dorit Maiei Sandu „să ia o decizie corectă” în acest sens.

„Văd că-i place să zboare cu lideri diferiți. Maia Sandu se simte nefericită printre moldoveni și lucrul acesta se vede foarte clar. De aceea, o dată la zece zile ea pleacă din țară. (…) De aceea doamna președintă, sănătate și luați o decizie corectă – sau înainte de finisarea mandatului, dacă nu – la finisarea mandatului. Dumneavoastră vă simțiți mai bine printre străini, luați-vă echipa și plecați printre străini pe un ocean, peste ocean, unde vă simțiți bine. Nu între moldoveni”, a conchis Dodon.

De menționat că Maia Sandu împlinește, pe 24 mai, 51 de ani. Președinta s-a născut în satul Risipeni, raionul Făleşti.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: