VIDEO Fiul de 16 ani al lui Kadîrov a primit medalie de la o competiție, la care nu a participat
Full Article 2 minutes read

VIDEO Fiul de 16 ani al lui Kadîrov a primit medalie de la o competiție, la care nu a participat

Fiul șefului Ceceniei, Adam Kadîrov, în vârstă de 16 ani, a primit un nou premiu – o medalie de la așa-numita competiție a forțelor speciale UAE SWAT Challenge din Dubai. Cel mai bun rezultat din a patra zi a competiției a fost arătat de echipa „Ahmat”, formată din luptători din regimentul special al Ministerului Afacerilor Interne pentru Cecenia, scrie Radio Svoboda.

Fiul cel mai mic al lui Kadîrov nu a participat la competiție, dar a fost primul care a urcat pe scenă pentru a primi premiul. Cel puțin asta rezultă dintr-un videoclip publicat de președintele Parlamentului cecen Magomed Daudov. Potrivit acestuia, Adam Kadîrov i-a „sprijinit” pe luptătorii Ahmat la competițiile din Dubai.

Potrivit agenției de stat „Groznîi-inform”, fiul șefului Ceceniei a participat la ceremonia de premiere în calitate de „șef al departamentului de securitate” al tatălui său – funcție pe care Adam Kadîrov a primit-o toamna trecută, după ce l-a bătut în închisoare pe Nikita Juraveli, care a fost arestat pentru arderea Coranului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: