Igor Dodon a plecat la Moscova. Șeful statului este însoțit de Zinaida Grecianîi, Irina Vlah și Antol Usatîi, dar și de câțiva deputați socialiști
Full Article 2 minutes read

Igor Dodon a plecat la Moscova. Șeful statului este însoțit de Zinaida Grecianîi, Irina Vlah și Antol Usatîi, dar și de câțiva deputați socialiști

Șeful statului, Igor Dodon, efectuează o vizită în capitala Rusiei „la invitația președintelui consiliului de administrare al „Sberbank”, a anunțat acesta într-o postare pe Facebook, astăzi, 17 ianuarie. Mai mult, Dodon este însoțit de către președintele parlamentului Zinaida Grecianîi, bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah și ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi. De asemenea, în fotografiile postate de către Dodon apar și câțiva deputați socialiști. 

„Împreună cu mai mulți colegi ne aflăm într-o scurtă vizită la Moscova la invitația președintelui consiliului de administrare al „Sberbank”, dlui Gherman Gref la Universitatea corporativă Sberbank”, a scris șeful statului. Totodată, „în cadrul vizitei vom avea întrevederi cu personalități din diverse domenii, care doresc să acorde sprijin Republicii Moldova. Toate cheltuielile sunt suportate de organizatori, nu s-a cheltuit nimic din bugetul public”, a mai punctat Dodon.

Menționăm că ieri, 16 ianuarie, președintele țării a postat o secvență video, în care se vede că acesta s-a fotografiat cu pasagerii cursei Chișinău – Moscova. Informația a fost confirmată și de deputatul socialist Vladimir Odnostalco, care susține că a zburat împreună cu Igor Dodon.

„A fost o discuție reușită cu concetățenii noștri în timpul zborului Chișinău – Moscova”, a scris Dodon în rusă, pe Facebook.

Abia a doua zi, în jurul orei prânzului, președintele Igor Dodon a revenit cu precizări despre vizita sa la Moscova.

Хорошо пообщались с нашими согражданами во время перелёта Кишинёв – Москва!Владимир Односталко (Vladimir Odnostalko), спасибо за видео.

Geplaatst door Dodon Igor op Donderdag 16 januari 2020

De asemenea și edilul capitalei, Ion Ceban se află la Moscova. În cadrul vizitei de lucru în capitala Rusiei, Ceban a avut o întrevedere cu şeful Departamentului Relații Economice Externe a Moscovei, Serghei Ceriomin. Cei doi au convenit asupra reînoirii Acordului de înfrățire cu orașul Moscova.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: