VIDEO Incendiu într-un bloc cu 10 etaje, la Botanica. Cinci echipaje de pompieri au intervenit 
Full Article 50 second read

VIDEO Incendiu într-un bloc cu 10 etaje, la Botanica. Cinci echipaje de pompieri au intervenit 

În seara zilei de 4 septembrie, pompierii din capitală au fost solicitați la lichidarea unui incendiu, care s-a produs în scara unui bloc de locuit cu 10 nivele de pe strada Valea Crucii. În urma incendiului, nici o persoană nu a avut de suferit.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 21:35. Pentru stingerea arderii, la fața locului au intervenit 5 echipaje de intervenție.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au stabilit că focul a cuprins încăperea nelocuibilă cu suprafața de 4 m2 la etajul tehnic superior al blocului.

Pompierii au localizat arderea către ora 21:52. Incendiul a fost lichidat complet la ora 22:34.

Focul a distrus bunuri materiale învechite păstrate în încăperea tehnică.

 

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: