VIDEO Mama bebelușului care a căzut de la etaj susține că soțul său este bolnav: „Nu și-a dat seama, este un tată bun”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Mama bebelușului care a căzut de la etaj susține că soțul său este bolnav: „Nu și-a dat seama, este un tată bun”

Mama bebelușului care ar fi fost aruncat de la geam de către tatăl său a făcut primele declarații pentru Pro TV Chișinău. Ea susține că soțul său nu este agresiv, însă are probleme de sănătate. Aceasta se arată sigură că bărbatul nu și-a dat seama ce face și consideră că el nu este vinovat.

Cuplul mai are o fetiță. În momentul în care s-a produs tragedia, femeia era la magazin cu copila mai mare.

Era soțul meu. Nu ne-am certat. Noi cu fiica am ieșit până la magazin. Ne-am întors, iar acolo era ambulanța. Poliția nu am observat-o. Ne-am ridicat, vecinii vorbeau că a căzut un copil de la geam. Eu nu am crezut că acesta este copilul nostru. Când am intrat în casă nu am văzut copilul, l-am intrebat pe soț și atunci am înțeles că el nu era bine. El are diabet și când zahărul scade el nu este bine. Avea probleme de săăatate, care nu se tratează. El nu este agresiv, el poate uneori să adoarmă, să vorbeasca aiurea, dar niciodată să facă ceva greșit, în special cu copiii. Asta nu este prima dată când îl las cu copiii, el stă cu ambele fiice. Niciodata nu s-a întâmplat așa ceva”, a declarat mama copilului pentru PRO TV.

Femeia a declarat că se cunoaște cu soțul ei, în vârstă de 28 de ani, de aproximativ 5 ani, iar de 3 ani sunt căsătoriți. Ea susține că soțul ei nu este vinovat pentru cele întâmplate și vrea ca acesta să fie eliberat. „El singur este în șoc când a înțeles ce a făcut. Nu și-a dat seama. El nu putea să facă așa ceva. Este un tată foarte bun”, a mai menționat femeia.

***

Amintim că, pe 4 iulie, în jurul orei 21:00, oamenii legii au fost sesizați de un trecător despre faptul că pe str. Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei este un bebeluș decedat la sol. În cadrul cercetării la fața locului, poliția a stabilit că fetița de 3 luni se afla acasă cu tatăl, care din motive încă neelucidate, ar fi aruncat-o la un moment dat de la etajul 4. În urma traumatismelor suferite, micuța a decedat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: