VIDEO O femeie acuză un șofer că a băgat în spital o mamă cu doi copii, la Botanica: „A oferit mită polițiștilor”. Reacția poliției
Full Article 2 minutes read

VIDEO O femeie acuză un șofer că a băgat în spital o mamă cu doi copii, la Botanica: „A oferit mită polițiștilor”. Reacția poliției

O femeie de 30 de ani și doi copii – de 1 an și 5 ani, au ajuns la spital, în urma unui accident care s-a produs în sectorul Botanica al capitalei. Potrivit poliției capitalei, trei mașini au fost implicate în coliziune. Pe rețelele de socializare a fost publicată adresarea unei femei, care acuză unul dintre șoferi că ar fi consumat alcool și că ar fi oferit mită agenților de patrulare ajunși la fața locului. Oamenii legii resping această informație.

Ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a precizat pentru NM că accidentul s-a produs pe 29 aprilie, în jurul orei 14:30, pe str. Decebal din capitală, în apropierea clădirii „Hidrotehnica”. La fața locului s-a deplasat un echipaj al secției „documentare accidente rutiere”. Polițiștii au constatat că au fost avariate trei mașini, toate marca Toyota. Doi șoferi au vârstele de 30 de ani, iar al treilea – 46 de ani.

În urma impactului, a avut de suferit o femeie de 30 de ani și doi copii ai săi – de 1 an și 5 ani. Toți au fost transportați la spital.

A doua zi, pe 30 aprilie, canalul de Telegram „Кишинёв в теме” („Chișinăul e la curent”) a publicat un video în care o femeie, care susține că este o prietenă de familie a victimelor ajunse la spital, povestește că vinovat de producerea accidentului s-ar face un șofer beat.

La știri arată prostii. Vinovat se face șoferul cu mașina de teren, care aproape că nu a avut de suferit. Mașina prietenilor noștri, care era închiriată, s-a făcut zob. A avut de suferit prietena mea și băiețelul de 7 luni și fetița de 5 ani. Șoferul era beat la volan. Și, așa cum se întâmplă de obicei la noi, în Moldova, a început să ofere mită polițiștilor și a spus că are un cumătru nu știu unde, are relații”, a povestit aceasta.

UPDATE (15:08) Ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a dezmințit informația cu privire la faptul că ar fi fost oferită mită.

„Șoferii au fost duși la dispensar, unde au fost prelevate probe biologice, expertiza va arăta [dacă a consumat alcool]. Nimeni nu a încercat să mituiască angajații poliției”, a subliniat reprezentanta instituției.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: