Noi detalii despre accidentul de la Botanica. Unul dintre cei patru șoferi a fugit după impact
Full Article 1 minutes read

Noi detalii despre accidentul de la Botanica. Unul dintre cei patru șoferi a fugit după impact

NewsMaker a aflat noi detalii despre accidentul care s-a produs pe 24 iulie, în jurul orei 22:00, în apropierea centrului comercial Jumbo din sectorul Botanica al capitalei. Astfel, unul dintre cei patru șoferi implicați în coliziune a fugit de la locul accidentului.

Reprezentanții poliției capitalei au precizat pentru NewsMaker că în total în accident au fost implicați 4 șoferi: un bărbat de 42 de ani la volanul unui Smart Forfour, femeie de 29 de ani care conducea un Volkswagen Polo, un bărbat de 36 de ani, la volanul unei mașini Skoda Octavia și un bărbat care conducea un Mercedes.

După coliziune, șoferul Mercedesului a fugit de la locul accidentului. Poliția nu a reușit să îl identifice deocamdată.

În urma impactului, au ajuns la spital șoferița Volkswagenului și trei pasageri ai săi, precum și pasagerul din Mercedes.

Poliția a inițiat o anchetă. Au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au fost audiați martorii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: