VIDEO Rammstein și-a manifestat susținerea pentru Ucraina și a lansat un clip nou
Full Article 2 minutes read

VIDEO Rammstein și-a manifestat susținerea pentru Ucraina și a lansat un clip nou

Trupa germană Rammstein a făcut public clipul la piesa Zeit, primul single al noului album cu același nume, care va fi lansat pe 29 aprilie. Versurile „Timpule, te rog, oprește-te” sunt laitmotivul compoziției, scrie DW

Nu vom relata despre conținutul clipului care are o durată de 6 minute și 19 secunde, întrucât acesta lasă mult spațiu de interpretare. Regizorul video-ului este actorul, muzicianul și scriitorul britanic Robert Gwisdek.

Anterior, vocalistul Rammstein Till Lindemann, care un timp îndelungat a fost considerat un susținător al Rusiei, a pledat deschis împotriva războiului și și-a manifestat susținerea pentru poporul ucrainean. Și ceilalți membri ai trupei i-au urmat exemplul.

Pe site-ul trupei a fost publicat un mesaj în germană, ucraineană și rusă: „Trupa Rammstein își manifestă susținerea față de poporul Ucrainei, care se opune agresiunii îngrozitoare din partea autorităților ruse. Înainte de toate, în acest moment transmitem că suntem alături de poporul ucrainean și suferim alături de ei. Fiecare membru al formației, într-un mod sau altul, are legături cu alte țări. Toți membrii grupului au prieteni, colegi, parteneri, fani din ambele țări”, se mai arată în mesaj.

Formația a amintit că „umanitatea este caracteristică atât pentru cetățenii ruși, cât și pentru cei ucraineni”.

În ultimele zile, vocalistul Rammstein Till Lindemann, alături de alți voluntari, a lucrat în gara din Berlin, unde vin refugiați din Ucraina. 

Ca să nu ratați știrile importante, vă așteptăm și pe Facebook și Telegram.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: