VIDEO Rusia a raportat atacuri asupra Crimeei. Ținta ar fi fost o navă a flotei ruse din Marea Neagră
Full Article 1 minutes read

VIDEO Rusia a raportat atacuri asupra Crimeei. Ținta ar fi fost o navă a flotei ruse din Marea Neagră

Armata rusă a suferit noi atacuri pe teritoriul Crimeei, ocupate de Federația Rusă. Atacurile au fost raportate atât de publicațiile locale, cât și de Ministerul rus al Apărării, scrie Novosti Donbassa.

În Eupatoria, în zona satului Molocinoe, au fost auzite circa 15 explozii, potrivit Novosti Donbassa. Totodată, una dintre drone a fost doborâtă chiar deasupra orașului Eupatoria. Fragmentele acesteia au căzut în curți. Potrivit sursei, preliminar, atacul ar fi putut avea loc la baza de apărare aeriană dintre satul Molocinoe și comuna Uiutnoe. Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu exploziile care ar fi avut loc în urma atacului.

Ministerul rus al Apărării a declarat că „pe 14 septembrie, în jurul orei 05:00, forțele armate ale Ucrainei au încercat să atace nava de patrulare a Flotei Mării Negre „Serghei Kotov” în Marea Neagră, cu cinci ambarcațiuni navale fără pilot”.

Potrivit TASS, care face referire la Ministerul rus al Apărării, „Kievul a încercat să atace ținte de pe teritoriul Rusiei, 11 drone au fost distruse deasupra Crimeei”.

Partea ucraineană nu a comentat deocamdată acuzațiile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: