Și inspectorii de mediu stau pe TikTok. Un bărbat care a dat foc la anvelope, amendat datorită imaginilor publicate
Full Article 2 minutes read

Și inspectorii de mediu stau pe TikTok. Un bărbat care a dat foc la anvelope, amendat datorită imaginilor publicate

A transmis live pe TikTok și a ajuns pe mâna poliției. Este isprava unui bărbat, amendat cu zece mii de lei pentru că ar fi dat foc la anvelope în Noaptea Învierii, contrar prevederilor legale. Cazul a avut loc în localitatea Zaicani, raionul Râșcani.

Inspectorii de mediu anunță că au documentat un caz de incendiere intenționată a cauciucurilor în localitatea Zaicani, în seara de Paște, ca urmare a unei autosesizări de pe rețelele de socializare TikTok. Urmare a incidentului, un bărbat, locuitor al satului Zaicani, s-a ales cu o amendă în valoare de 10.000 de lei.

„Inspectorii de mediu au intervenit pentru a evalua impactul asupra mediului, prin intermediul rețelei de socializare TIK TOK, tinerii care au participat la acest act de vandalism au fost identificați și trași la răspundere”, anunță sursa citată.

Potrivit Ministerului Mediului, persoanele fizice care organizează ruguri din anvelope riscă amendă de până la 1.800 de lei, în timp ce persoanele juridice vor trebui să plătească o amendă în valoare de până la 15 mii de lei, cu sau fără privarea, în ambele cazuri, de dreptul de a desfășura o anumită activitate pe un termen de la șase luni la un an.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: