VIDEO Surpriză pentru Pasha Parfeni, la Aeroport: piesa Moldovei la Eurovision, interpretată de fanfara Poliției de Frontieră 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Surpriză pentru Pasha Parfeni, la Aeroport: piesa Moldovei la Eurovision, interpretată de fanfara Poliției de Frontieră 

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Pasha Parfeni a fost întâmpinat, la Aeroportul Internațional Chișinău, de fanfara Poliției de Frontieră. Cea din urmă a interpretat „Soarele și luna”, piesa care va putea fi auzită pe scena de la Liverpool. 

„Surprize pentru Pașa Parfeni… Echipa Poliției de Frontieră este alături de reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023”, au scris reprezentanții Poliției de Frontieră, pe rețelele de socializare.

„Suntem alături de Pasha Parfeni, cel care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2023! Pasha Parfeni, îți ținem pumnii! Baftă în turneu”, a comentat șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi.

Interpretul a mulțumit fanfarei Poliției de Frontieră și a cerut să mai interpreteze o dată piesa alături de el. Înainte de aceasta, Pasha Parfeni a anunțat pe rețelele de socializare că pleacă în Polonia. „Sunt așteptat la Eurovision Party din Varșovia”, a comunicat artistul.

 

Amintim că Pasha Parfeni este cel care va reprezenta în acest an Republica Moldova la Eurovision. Piesa câștigătoare, care va putea fi auzită de pe scena de la Liverpool se numește „Soarele și luna”.

Pasha Parfeni va urca al 10-lea pe scenă în prima semi-finală a competiției. Prima semi-finală va avea loc în data de 9 mai și vor urca pe scenă 15 concurenți. A doua semifinală va fi pe 11 mai, cu participarea a interpreților din 16 țări.

Marea finală a Eurovision Song Contest 2023 se va desfășura pe 13 mai.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: