(VIDEO) Doi adolescenți de 14 și 16 ani au agresat angajații unei benzinării și au furat circa 27 mii de lei
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Doi adolescenți de 14 și 16 ani au agresat angajații unei benzinării și au furat circa 27 mii de lei

Doi adolescenți de 14 și respectiv 16 ani, echipați cu cagule, au intrat într-o benzinărie din sectorul Ciocana al capitalei și cu ajutorul unui extinctor, au neutralizat paznicul și o angajată a stației PECO și au furat aproape 27 de mii de lei dintr-un safeu. Potrivit poliției capitalei, infracțiunea s-a produs pe 22 noiembrie. Minorii au fost identificați și reținuți două zile mai târziu. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Forțele de ordine au stabilit că cei doi minori au pătruns cu un extinctor într-o stație PECO, au agresat paznicul și casierul și au sustras din safeu suma de 26.850 lei.

Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Două zile mai târziu, tinerii suspectați de comiterea infracțiunii au fost identificați, reținuți și escortați la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale, aceștia și-au recunoscut vina, declarând că au cheltuit toata suma sustrasă.

Indivizii s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 14 și 16 ani, originari din capitală, fiind cercetați penal pentru un șir de alte infracțiuni similare.

Actualmente, bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile și sunt cercetați penal pentru ,,Tâlhărie”. Conform Codului Penal al Rep. Moldova, acțiunile făptașilor se pedepsesc cu închisoare de la 8 la 10 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: