VIDEO „Țara a ajuns la săpă de lemn”. Comuniștii și socialiștii au protestat la Guvern împotriva guvernării și președintei
Full Article 50 second read

VIDEO „Țara a ajuns la săpă de lemn”. Comuniștii și socialiștii au protestat la Guvern împotriva guvernării și președintei

Fracțiunea parlamentară Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) și simpatizanții acesteia au organizat un protest în scuarul Guvernului de la Chișinău, pe 2 februarie. Manifestanții au protestat împotriva guvernării PAS și președintei Maia Sandu.

Câteva zeci de persoane s-au adunat în fața sediului Guvernului. Manifestanții au venit echipați cu drapeluri ale Republicii Moldova și pancarte cu mesaje precum „Opriți distrugerea”, „Achitați salariile oamenilor” și „Nu privatizării”.

De asemenea, protestatarii au scandat „Jos Maia Sandu”, „Nu cenzurii” și „Opriți creșterea prețurilor”.

Ne-am adunat pentru a protesta împotriva autorităților criminale din Republica Moldova, din cauza cărora, din păcate, țara a ajuns la sapă de lemn. Acum putem afirma cu certitudine că tot ceea ce încearcă să facă se distruge”, a spus deputatul BCS Grigore Novac.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: