VIDEO Un ministru de la București a stârnit amuzamentul românilor: ar fi sforăit într-o intervenție la TV
Full Article 40 second read

VIDEO Un ministru de la București a stârnit amuzamentul românilor: ar fi sforăit într-o intervenție la TV

În România este virală o înregistrare dintr-o emisiune în care ministrul Agriculturii Petre Daea se pare că doarme și sforăie în timpul unei intervenții în direct. 

Ministrul Petre Daea a fost sunat și întrebat de realizatoarea Antena 3 despre soarta fermierilor români, amenințați de faliment, în contextul prețurilor scăzute ale cerealelor din Ucraina, scrie digi24.ro.

Când legătura telefonică a fost transferată în direct, de la capătul firului se auzea respirația unui om care doarme și chiar sforăie.

„Ne auziți, domnule ministru? Refacem legătura”, a spus prezentatoarea după câteva secunde de nedumerire. Secvența a fost postată pe TikTok, fiind virală la scurt timp.

@bramburas

#fyp #somn #televiziune #ministru #live #5pasidebine #misiuneatiktok

♬ original sound – Ionuț Sârbu


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: