(VIDEO) Un soldat din garda regală a leșinat lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Un soldat din garda regală a leșinat lângă catafalcul Reginei Elisabeta a II-a

Sute de mii de persoane îndoliate au stat la coadă pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei, al cărei trup neînsuflețit a fost depus miercuri la Wstminster Hall, în palatul Westminster din Londra. Un soldat din garda Regală și-a pierdut conștiența, chiar lângă sicriu, scrie Daily Mail, citat de Libertatea.ro.

Militarul a început să se legăne pe picioare, cu câteva clipe înainte de a se prăbuși. El coborâse cu câteva momente mai devreme de pe podium, pentru a se efectua o schimbare a soldaților din gardă. Câteva secunde mai târziu a căzut în față, aterizand întins pe podeaua de piatră, în timp ce oamenii care stăteau la coadă pentru a aduce un omagiu Reginei au scos un scurt țipăt. Transmisia live s-a întrerupt și ea timp de câteva minute, în timp ce polițiștii au sărit în ajutorul soldatului.

Sicriul Reginei, care a fost așezat pe catafalc, este păzit non-stop de militari din Garda de corp a Suveranului, Divizia Gospodăriei sau Yeoman Warders din Turnul Londrei. Incidentul survine după ce oamenii s-au adunat pe străzile din centrul Londrei, când trupul Reginei a fost mutată de la Palatul Buckingham la Westminster Hall, miercuri după-amiază. Regele Charles, William și Harry au mers împreună în spatele sicriului în care Regina care a făcut ultima călătorie din Palatul Buckingham, la ora locală 14.22.

A avut loc o scurtă slujbă la care a participat doar familia regală, la Palatul Westminster, înainte ca publicul să aibă acces, de la ora 17:00. Prințul Harry și fratele său, Prințul William, au stat alături de soțiile lor, Meghan și Kate, iar frații au mers unul lângă altul în procesiunea emoționantă de 38 de minute, de la Palatul Buckingham, în vreme ce soțiile lor au călătorit în mașini separate, Meghan fiind însoțită de Contesa de Wessex, iar Kate alături de Camilla, Regina Consoartă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: