VIDEO Valico este gata să „vândă” cu 10 mii de euro detaliile despre concertul lui Kirkorov, care a eșuat
Full Article 3 minutes read

VIDEO Valico este gata să „vândă” cu 10 mii de euro detaliile despre concertul lui Kirkorov, care a eșuat

Activistul civic Veaceslav Valico, care a candidat la alegerile parlamentare din 2021, fiind reprezentat la dezbaterile electorale de către controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, a anunțat că este gata să ofere un interviu exclusiv unei redacții care în schimbul dezvăluirilor îi va plăti suma de 10 000 de euro. Acesta promite să povestească toate detaliile despre concertul care urma să se desfășoare pe 19 iunie. NM l-a telefonat pe Valico, iar acesta a confirmat autenticitatea anunțului.

Mă adresez către presa moldovenească: sunt gata să ofer un interviu în exclusivitate și să povestesc toate detaliile cu privire la pregătirea și desfășurarea concertului care urma să aibă loc pe 19 iunie în Piața Marii Adunări Naționale. Suma exclusivului: 10 mii de euro. Oficial, cu contract”, a scris Valico pe Facebook.

Acesta a precizat că din banii obținuți intenționează să meargă în vacanță.

„Interesul societății pentru acest subiect depășește de câteva ori emisia cu actualul președinte al țării. Voi faceți bani din publicitate, crește interesul pentru canalele voastre pe seama invitaților. Trebuie să vă împărțiți. Datorită vouă voi putea merge la mare pentru prima oară în ultimii 13 ani”, a conchis Valico.

 

VIDEO Valico este gata să „vândă” cu 10 mii de euro detaliile despre concertul lui Kirkorov, care a eșuat

Veaceslav Valico

Amintim că, în ajun, Valico a fost invitat la emisiunea „Cutia Neagră” de la postul TV8. În emisie directă, acesta s-a arătat deranjat de întrebările moderatoarei Mariana Rață și a părăsit studioul.

Veaceslav Valico a anunțat că, pe 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale urma să se desfășoare un concert de amploare, la care ar fi urmat să evolueze artistul Morgenshtern. Ulterior, interpretul a renunțat la ofertă, îndemnându-și fanii să stea acasă, dând de înțeles că organizatorii ar fi persoane dubioase. În locul lui Morgenshtern, la Chișinău au ajuns alți interpreți ruși, inclusiv Filip Kirkorov. Câteva ore mai târziu, Valico a anunțat că și Egor Kreed va evolua la Chișinău, însă mai sunt așteptați și alți artiști, fără a oferi vreun nume. În seara de 19 iunie, Egor Kreed a anunțat că nu va mai participa la concert.

Pe 19 iunie, Veaceslav Valico a acuzat partidul de guvernare că sabotează desfășurarea evenimentului și că nu este lăsat să instaleze scena și toaletele ecologice. Ulterior, acesta a fost susținut de către deputata Partidului „ȘOR” Marina Tauber, care la rândul său a organizat un protest în Piața Marii Adunări Naționale, la care au fost aduși, în mod organizat, câteva mii de participanți. În timpul manifestanției, parlamentara a propus oamenilor să protesteze la Comisariatul de poliție din centrul capitalei. Acolo, aceasta a anunțat că poliția a oprit camionul în care se afla tehnica pregătită pentru desfășurarea concertului. În final, concertul nu a mai avut loc.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a respins acuzațiile cu privire la presupusa sabotare a protestului, iar PAS a refuzat să comenteze acuzațiile lui Valico și ale Partidului „ȘOR”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: