Violeta Ivanov nu mai sta în arest la domiciliu: magistrații au pus-o provizoriu sub control judiciar 
Full Article 40 second read

Violeta Ivanov nu mai sta în arest la domiciliu: magistrații au pus-o provizoriu sub control judiciar 

Procuratura Anticorupție anunță că magistrații Curții de Apel Chișinău au admis recursul formulat de apărătorii fostei deputate Violeta Ivanov, vizată într-o cauză penală de îmbogățire ilicită. Astfel, s-a dispus înlocuirea măsurii preventive, din arest la domiciliu în liberare provizorie sub control judiciar, pe un termen de 60 zile.

Decizia Curții de Apel Chișinău a fost luată pe 20 iulie curent.

De precizat că hotărârea Curții de Apel Chișinău este irevocabilă și nu poate fi supusă nici unei căi de atac.

Amintim că pe 2 februarie, au fost reținuți pentru îmbogățire ilicită mai mulți ex-deputați: Violeta Ivanov, Artur Reșetnicov, Vladimir Vitiuc, Artur Reșetnicov, Anatolie Zagorodnîi și Sergiu Sârbu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: