Zimbru și Milsami au luptat pentru un loc în turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League
Full Article 2 minutes read

Zimbru și Milsami au luptat pentru un loc în turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League

Două echipe din Republica Moldova, Zimbru și Milsami, au luptat pe 20 iulie pentru un loc în turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League. Meciurile s-au jucat la Orhei și Chișinău. Potrivit rezultatelor Zimbru Chișinău a acces în turul doi preliminar al Europa Conference League, iar Milsami Orhei a părăsit actuala ediție a Ligii Conferinței.

În manșa a doua din primul tur preliminar al Ligii Conferinței, Zimbru Chișinău s-a confruntat cu formația La Fiorita din San Marino pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Rezultatul final al meciului a fost de 1-0 în favoarea echipei Zimbru Chișinău. Singurul gol al partidei a fost marcat de către Denys Dedechko în minutul 35 al meciului.

În tur, meciul s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1. Cu rezultatul general de 2-1 în favoarea sa, Zimbru Chișinău a reușit să avanseze în turul doi preliminar al Ligii Conferinței unde va întâlni formația turcă Fenerbahce. Turul se va juca pe 27 iulie, iar returul – 1/3 august.

În returul din primul tur preliminar al Ligii Conferinței, Milsami Orhei a întâlnit formația lituaniană Panevezys. Meciul s-a desfășurat pe stadionul complexului sportiv raional din Orhei.

După 90 de minute de joc, scorul a fost de 0-1 în favoarea lui Panevezys. Singurul gol al meciului a fost marcat de către jucătorul Seydina Keita în minutul 57 al partidei. Astfel, echipa lituaniană a reușit să învingă echipa gazdă și să obțină o victorie ce îi asigură calificarea în turul doi preliminar al Ligii Conferinței, scorul la general, fiind 3-2. Meciul din prima manșă s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Prin urmare, Milsami Orhei a părăsit actuala ediție a Ligii Conferinței.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: