Vremea ne mai bucură cu soare și temperaturi generoase. Meteorologii anunță până când
Full Article 2 minutes read

Vremea ne mai bucură cu soare și temperaturi generoase. Meteorologii anunță până când

În acest weekend ne vom bucura de vreme caldă și însorită. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță că maximele pe 14 și 15 octombrie vor ajunge la 25 de grade Celsius. Luni, pe 16 octombrie, vremea va reveni la regimul termic normal, de până la 16 grade Celsius.

„Această schimbare de temperatură se datorează unui alt front atmosferic care va traversa teritoriul țării duminică”, anunță SHS.

Potrivit meteorologilor, dumică, dar și luni noaptea, se  prevăd ploi pe o mare parte a teritoriului.  Vântul va sufla din direcție variabilă, fiind slab la moderat, dar cu unele intensificări, în special duminică și luni.

În următoarele două nopți, temperaturile minime vor oscila între +8 și +13ºC, iar cea de luni va fi mai scăzută cu 2 grade.

Meteorologii vin, însă, cu vești bune cu referire la temperaturile care vor fi înregistrate pe timp de zi. Potrivit sursei citate, maximele sâmbătă și în cea mai mare parte a teritoriului, duminică, vor fi între +21 și +26°C. În nordul țării în aceste zile se vor înregistra maxime de +16 și +20°C.

Luni, temperaturile maxime vor scădea la valori între +11 și +16°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: