A jefuit o femeie de 91 de ani. Ce pedeapsă riscă un locuitor al capitalei
Full Article 2 minutes read

A jefuit o femeie de 91 de ani. Ce pedeapsă riscă un locuitor al capitalei

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 35 de ani, a fost plasat în arest preventiv pentru 72 de ore, după ce a jefuit o femeie de 91 de ani. Cazul a avut loc pe 20 martie, în scara unui bloc situat pe bulevardul Traian din sectorul Botanica al Chișinăului, informează poliția, marți, 14 aprilie.

Bătrâna a povestit că totul s-a întâmplat în timp ce se întorcea acasă. Ajunsă în blocului unde locuiește, a fost agresată de către un individ. Acesta i-a luat portofelul, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Suspectul i-a adus un prejudiciu material în mărime de 1 200 lei.

Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști, suspectul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale, individul și-a recunoscut vinovăția comunicând că a urmărit femeia iar când aceasta a intrat în scara blocului, a jefuit-o.

Riscă până la 7 ani de închisoare pentru că ar fi jefuit o femeie

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, locuitor a capitalei, anterior judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica și plasat în arest preventiv pentru 72 de ore în Izolatorul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf.detalii aici: http://politiacapitalei.md/risca-pana-la-7-ani-de-inchisoare-pentru-ca-ar-fi-jefuit-o-femeie-2/

Geplaatst door Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău op Dinsdag 14 april 2020

Bărbatul este cercetat penal pentru jaf. Pentru aceasă infracțiune, legislația prevede închisoare de la 5 la 7 ani. Potrivit poliției, individul nu este la prima abatere de la lege și anterior a mai fost judecat pentru comiterea unor infracțiuni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: